Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe o rețea socială în care precizează că, alături de specialiști și de societatea civilă, a construit o lege care să îi protejeze pe români în fața pandemiei. ”Avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă”, a spus liderul PSD.

Cu ajutorul specialiștilor și al societății civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile!

Dimineață, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat și mai mulți colegi juriști si medici pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolarea.

Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează și ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență. Ieri, i-am chemat la dezbatere pe experții societății civile, care ne-au ajutat să eliminăm aberațiile liberale ce atentau la drepturile și libertățile românilor.

Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială.


Comentarii

Ehe! Cu retorica sforăită și gargarisită spre îndobitocirea boborului. Marcel Colacu ăsta, a mai ieșit odată din constiparea mintală-n care zace și de acolo dintre bucile internetului pă Feisbuci, mai cacă niște imbecilități, cum că cicăcare PSD-ul ca să vezi și să nu crezi, repară catastrofele PNL și drepturile și libertățile boborului, bobor care e mai bine să fie liber și fără mască și să se extermine-n masă, etc. O carantină și o izolare la domiciliu, cum pula calului se poate realiza fără carantină și izolare la domiciliu? Adică așa cum defecacă Ciolacu, fără restrângerea drepturilor și libertății cetățenilor? Păi, să-mi fie cu iertare, boala s-a răspândit pe toată planeta foate repede și continuă să se răspândească în mod îngrijorător la nivel mondialist, boală fără leac deocamdată, iar anumite țări deja au impus iarăși măsuri severe de carantină, numai Ciolacu repară căcatul praf ca nu cumva să-l facă pudră? Muie PSD!

9 iulie 2020 22:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.