Într-o dietă, există patru fructe care îngrașă și pe care nutriționiștii nu le recomandă pentru consum. În schimb, celelalte fructe consumate într-o cantitate moderată nu afectează procesul slăbirii.

Dacă vrem să slăbim și suntem tentați să credem că nicio legumă și niciun fruct nu îngrașă, ne înșelăm.

Medicul Andrei Haidar menționează că fructele trebuie să fie consummate ca gustări între mesele principale, adică în intervalul 10-11 şi 16-17. Şi orele celor trei mese principale sunt importante şi este recomandat să fie respectate pe cât posibil.

Integral pe GândulComentarii

Dă Frouzăn Sarmales Așa este! Fructele îngrașă, nu-i așa? Că doar fructele sunt pline de slănină și de șorici și de fleici de grăsime. Cine pula calului e imbecilul ăsta care ne indicacă dieta asta a pulii? Medicul ăsta care are nume de arăbete, habar n-are de ce afirmă el acolo. Fructele NU îngrașă, dar alimentele bogate-n grăsimi și laptele consumat regulat împreună cu alimente bogate-n grăsimi, îngrașă cu adevărat. Carnea e de preferat să nu se consume la cină și cina e de preferat să se servească cu minin 3 ore înainte de culcare. Ce îngrașă cel mai mult, sunt alimentele bogate-n grăsimi, combinate cu consum de lapte și carne. În mod normal o dietă bazată cu accent pe legume și fructe și pentru peroade de timp de minim câteva luni de zile sau chiar 1 an, poate da rezultate excelente celor care vor să slăbească. E bine să fie evitate totuși fructele cu conținut mare de zahăr, pentru a obține cele mai bune rezultate la cura de slăbire, cum ar fi curmalele și migdalele, dar oricine ar mânca curmale sau migdale, de regulă nu le mănâncă-n cantități mari, așa că consumul de fructe nu strică nimănui. Medicul arăboi să servească o muie cu carne!

11 iulie 2020 0:29

Dr.Romalo Este suficient sa te uiti la emisiunile Tv,-A3 si slabesti garantat la...minte.

10 iulie 2020 14:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.