Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, că senatorii social-democraţi vor vota legea privind carantina şi izolarea după ce premierul Ludovic Orban şi ministrul Sănătăţii vin în Parlament, pentru a explica prevederile proiectului legislativ.

”Carantina lui Orban este o aberație care, după 30 de ani, vinde iar libertatea la rație. Guvernul PNL să explice românilor de ce a aruncat iar țara în haos legislativ!

Am decis azi să nu votăm legea carantinei până când Orban și Tătaru vin în Senat să-și susțină proiectul de lege. Și ministrul Justiției trebuie să explice cum a putut totuși să dea aviz pe un proiect atât de prost. Este cu atât mai grav că s-a dat aviz pe o lege care restrânge drepturi și libertăți!!!

”Guvernul PNL a aruncat iar țara în haos”
Sunt trei zile de când l-am chemat pe Orban la Senat și văd că încă se ascunde. Guvernanții ori sunt inconștienți, ori le e frică de valul public de indignare. Țipă medici, pacienți, juriști, societate civilă – așa de bun a fost proiectul lor!

”Premierul a născut o lege tip matrioska”
Premierul trebuie să vină să explice cum a lăsat iar țara în vid legislativ și apoi a născut o lege tip matrioska. La suprafața era despre urgența sanitară și sănătatea publică și înăuntru un mecanism pervers, gata să anihileze libertățile românilor.

Cât despre președintele Iohannis, prin tăcerea sa solemnă și asurzitoare ne arată ce ghinion avem că vidul legislativ prin care trece țara pică fix în weekendul lui prelungit!”, a scris Marcel Ciolacu, luni, pe pagina sa de Facebook.

„Legea înaintată de către guvernul Orban este o lege proastă, așa cum a fost prezentată atât în Camera Deputaților, iar acum în Senat, Senatul fiind forul decizional. Am încercat la Camera Deputaților, cu ONG-urile, să avem un punct de vedere transparent asupra legii. O să continuăm la Senat dezbaterile, atât cu CSM, cât și cu organizațiile care luptă pentru drepturi și libertăți.

Nu putem accepta această lege și nu putem vota această lege”, a declarat Marcel Ciolacu.


Comentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot omul Atenție! Grohăie Curul nebărbierit Marcel Ciolacul lider inter-râmaru al Mafiei PSD! Individul ăsta plin de șorici nebărbierit trebuie ascultat cum grohăie cu mare atenție, după care trebuie sdă-i dăm și muie că numai asta merită. Madam Lia Olguța Vasilescu, care e vedeata principală a bordelului PSD, grohăie și ea cu mare talent, cum că cică virusul nu există, așa cum nici ăia care au murit de virus nu există nici ei. Și cum Antena Șanț e trompeta care cacă această știre, se explicacă totul și toate. Muie PSD!

13 iulie 2020 20:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.