Dezvăluirile apar în cartea „Rezultat nedorit. Mitele nucleare, spionii ruși și minciunile de la Washington care au îmbogățit dinastiile Clinton și Biden” („Fallout: Nuclear Bribes, Russian Spies and the Washington Lies that Enriched the Clinton and Biden Dynasties”) scrisă de jurnaliștii de investigații John Solomon și Seamus Bruner.

Ani în șir am auzit tot felul de lucruri despre implicarea Rusiei în alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite. Acuzațiile nu au putut fi niciodată dovedite. Astăzi apar, însă, informații extrem de interesante despre modul în care Hillary Cliton și Joe Biden par să fi făcut jocurile lui Vladimir Putin în ceea ce privește dorința Rusiei de a controla piața internațională de uraniu.

Unul dintre capitolele acestei cărți se referă la Amos Hochstein, consilierul pe probleme de energie al fostului vicepreședinte Joe Biden. Acest Amos Hochstein a fost de mai multe ori audiat în Congresul SUA și s-a remarcat ca un adversar al planurilor Rusiei de a controla Ucraina cu ajutorul livrărilor de gaz. Hochsteina a cerut întotdeauna autorităților americane să ajute la „reforma” sectorului energetic al Ucrainei pentru a atenua influența lui Putin.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.