Andreea Esca este din nou în prim-plan după o dezvăluire care îl vizează pe soţul ei, Alexandre Eram. Astfel, după ce în presă a apărut că Andreea Esca nu-şi prea marchează reclamele de pe reţelele de socializare, acum a venit rândul soţului ei. Conform wowbiz.ro, bărbatul are legături cu Ministerul Sănătății, iar firma lui este una dintre puţinele acreditate de Agenția Națională a Medicamentului.

Este vorba despre Soyna Mod, firmă ce apare pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Unitatea comercială pentru fabricarea măștilor faciale de unică folosință apărea în baza de date la data de 1 aprilie 2020, când România se afla în stare de urgență. La începutul lunii aprilie, din cauza faptului că România se confrunta cu o mare criză de măști, Guvernul a permis firmelor să comercializeze măști medicale doar pe baza unei declarații pe proprie răspundere.

Ulterior, decizia a generat şi fraude de proporții, printre care merită amintită cea anchetată acum de procurorii DNA: dosarul Unifarm. „Doar 9 producători români se aflau pe lista companiilor listați pe site-ul ANM. Societatea lui Alexandre Eram a anunțat că poate produce 140.000 de măști pe săptămână, aceasta fiind una dintre unitățile cu cele mai mari capacităţi de producție din România”, arată sursa citată.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.