Candidatura lui Traian Băsescu îi sperie foarte tare pe cei de la PNL și USR, care însă joacă dur. Nici nu vor să audă de PMP și Traian Băsescu, dar acest lucru îi va costa scump în eventualitatea în care fostul șef al statului va decide să candideze pentru funcția de primar general.

Traian Băsescu, actual europarlamentar, fost senator și președinte al României, pentru două mandate, a spus la RFI că nu înțelege jocul celor de la PNL și USR de a exlude PMP de la această alianță de dreapta. „Îmi este greu să înțeleg acest lucru, din două motive. De regulă, cei care spun nu vrem lângă PMP invocau faptul că eu eram președintele PMP-ului.

Nu mai sunt, nici măcar nu mai plătesc cotizație la PMP, am renunțat și la calitatea de președinte de onoare. Deci Băsescu nu poate fi invocat ca motiv. Și atunci rămâne o singură explicație: au vrut să facă tot ce se poate pentru ca Nicușor Dan să nu beneficieze și de cele 9-10 procente pe care PMP-ul le obține matematic în București, probabil în speranța că nu va câștiga Primăria Capitalei. Alt raționament valabil nu văd”, a spus Băsescu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.