Într-un editorial semnat pentru Evenimentul Zilei, jurnalistul Dan Andronic comentează ultima mişcare a liberalilor de pe scena politică locală. Ce decizie uluitoare a luat Ludovic Orban şi cum au reacţionat la asta membrii PNL?

“Premierul Ludovic Orban ne-a spus că prezența sa alături de candidații PNL și USR-PLUS reprezintă o garanție a bunei credințe și a loialității care vor guverna această colaborare dintre formațiunile implicate. Oare așa va fi?

S-a consumat un episod politic cu importanță majoră în perspectiva alegerilor locale. Ieri, BPN al PNL a votat cedarea Bucureștiului către USR și relansarea USR ca partid important. O să vă explic rapid cum stau lucrurile: USR a luat candidaturile pentru sectoarele 1, 2, 4, iar liberalii pentru 3, 5 și 6. Deci cele 6 primării de sector din București au fost împărțite juma-juma, numai că USR are și candidatul la Primărie, pe Nicușor Dan. Deci dacă facem o împărțire aritmetică, USR are 5 poziții importante, iar liberalii primesc doar 4. Viceprimarii Capitalei vor fi la fel, unul de la USR-PLUS, altul de la PNL.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.