Vicepreședintele PNL Sector 5 și candidatul dreptei la alegerile locale pe 2020 la primăria acestui Sector anunță că se retrage din cursa electorală și pentru a mă putea apăra public de acuzațiile mincinoase lansate la adresa mea de liderii USR-Plus”, anunțând că până în prezent a tăcut spre binele alianței.

Dan Croitoru îi acuză pe liderii USR-PLUS că au aruncat gunoaie asupra lui și că vrea să se retragă din cursa pentru Primăria Sectorului 5 pentru a se apăra public de acuzațiile pe care aceștia i le-ar face.

„Gunoaiele revărsate asupra mea de cele mai ipocrite creaturi de laborator ale politicii românești – liderii USR-Plus (personaje incapabile să bată un cui, care nu-și merită electoratul formidabil, format din oameni informați, implicați și dornici de schimbare) – i-au afectat și dezamăgit. Și pe ei, și pe mine. Mintea și inima îmi spun, de asemenea, să renunț. Într-o lume în care minciuna, calomnia și ipocrizia sunt principalele instrumente de negociere politică, nu am, în principiu, ce să caut”, scris Dan Croitoru pe Facebook.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.