Liviu Dragnea încearcă să iasă din nou din închisoare. Fostul lider al social democraţilor va face o nouă cerere de eliberare condiţionată la Curtea de Apel Bucureşti.

Avocaţii săi spun că sunt şanse mari ca acesta să scape de condamnarea de 3 ani şi 6 luni cu executare, primită în dosarul angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman.

Fostul lider al social democraților, Liviu Dragnea, își joacă o nouă carte săptămâna viitoare în fața magistraților de la Curtea de Apel din București. Dragnea înceacrcă să scape de condamnarea de 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, o condamnare primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Teleorman.

Avocații fostului lider PSD sunt extrem de încrezători

Sunt foarte multe astfel de solicitări de contestații depuse de Dragnea, însă de data aceasta potrivit avocaților fostului lider, se pare că sunt foarte multe șanse ca Dragnea să părăsescă penitenciarul Rahova și să meaegă acasă alături de iubita sa Irina, unde îl așteaptă și copii, pentru că au o strategie foarte bine pusă la punct.

Mai mult decât atât, încă de la începutul anului Dragnea a muncit la garajul penitenciarului, s-a purtat frumos iar avocații spun că sunt mari șanse ca acesta să scape de închisoare.


Comentarii

Adrian Ivanciuc Comparat cu Radu Mazare, asta e un talhar de drumul mare!

16 august 2020 17:15

G. Laszlo Dragnea este un interlop... si cel mai indicat pentru el ar fi sa se sinucida in celula.

16 august 2020 13:37

Ionel Vanea Pai nu ar fi frumos ca Radu Mazare care a furat infinit mai putzin decat Dragnea sa ramana pe mai departe la parnaie!

15 august 2020 13:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.