Marcel Ciolacu, președintele PSD, este încrezător că va reuși să treacă prin Parlament o modificare la rectificarea bugetară care să permită majorarea cu 40% a pensiilor și nu doar cu 14%, cât a hotărât Guvernul.

Marcel Ciolacu îl acuză pe Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, că a cheltuit aiurea banii împrumutați până acum de România,bani care, spune liderul social-democrat, nu se regăsesc în economie.

„România împrumută 1.000 de euro pe secundă. Vrem să ştim ce se întâmplă cu aceşti bani, pentru că ei nu se regăsesc în economie. Dl. Cîţu ar trebui să ne dea explicaţii ce a făcut cu împrumuturile de până acum, cum am reuşit să ajungem la performanţa de a avea peste 40% gradul de îndatorare a României.”, a spus Ciolacu la România TV, preluat de News.ro.

Integral pe România LiberăComentarii

Muie Ciolacu analfabetul Mai taci dracului din gura prostu satului habar nu ai de economie,,,dar voi cand ati fost la guvernare va intrebat cineva ce facuti cu bani imprumutati,,care pe ultima suta de metri ati dar repede bani la primari...atunci din a fost jegule analfabet.

9 septembrie 2020 15:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.