Andreea Mocanu, fata care în urmă cu 5 ani a căzut de la etajul 6, după ce a fost violată de doctorul Răzvan Trancă, îşi reface viaţa. Tânăra de 23 de ani a terminat facultatea, iar, mai nou, s-a angajat ca fotomodel.

În fotografiile de pe site-ul firmei de casting, victima doctorului Trancă apare foarte sexy, în sutien şi în pantaloni scurţi. Andreea are silicoane pe care şi le-a pus la scurt timp după căzătura în urma căreia muşchii pieptului i-au fost distruşi. Potrivit managerului firmei, Valentin Drăgan, tânăra are multe solicitări pentru diverse filmări şi spoturi TV.

Integral in Libertatea.

Integral pe LibertateaComentarii

tiberiu aceasta este fotomodel din romania? pai voi vedeti ce fata plina cu bube si rapanaturi ate pe fatza ei/ p;us pieptul este artificial!

15 iulie 2012 4:27

Patriot era o curvulitza de mica da n-a stiut nici masa. I-a placut in toate gaurile si mediatizarea ca victima e tot ce le trebuie unora care calca pe urmele uneia ca andresan care venise la otv sa-l dea in gat pe negoita pdl ca a vrut s-o violeze si de-astea de can can murdar.

14 iulie 2012 17:15

Zime Pe linga ca este la fata relativ "simpla", ajung sa cred ca este si retardata daca afirmi ca " a cazut" de la etajul sase. Dar nu mai mult ca autorul articolului , in ambele descrieri, in ce ordine vrea el.

14 iulie 2012 12:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.