După ce candidatul dreptei la primăria Capitalei a lansat de mai multe ori provocarea unei dezbateri, actualul primar, Gabriela Firea a declarat în această seară că acceptă această provocare și speră că va fi prezent și Nicușor Dan.

Gabriela Firea a acceptat invitaţia lui Nicuşor Dan de a participa la o dezbatere după ce acesta a provocat-o în mai multe rânduri. Pe de altă parte însă, actualul primar că ea va veni, însă nu ştie dacă şi candidatul dreptei va face acelaşi lucru.

„Eu voi participa, nu știu dacă va veni dumnealui, probabil va inventa că are COVID-19. Deci, eu voi participa. Nu ştiu dacă are COVID, dar probabil va inventa că e pozitiv. (…) Nu cred că va veni la o dezbatere cu mine pentru că nu va avea ce argumente să aducă. Va inventa un test pozitiv sau că a stat alături de o persoană pozitivă şi trebuie să se izoleze. Am aflat că a avut persoane pozitive în staff şi nu s-au izolat. Avem şi fotografii şi vor fi publicate la momentul potrivit, cu persoane care l-au însoţit în întâlniri publice”, a declarat Gabriela Firea, joi seară, la Antena 3.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.