Curtea de Apel Bucureşti a început vineri dezbaterile în procesul în care CNSAS solicită judecătorilor să constate calitatea de colaborator al Securităţii în cazul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

La acest prim termen de judecată, guvernatorul BNR nu s-a prezentat la proces, el fiind reprezentat de avocatul Valeriu Stoica, fost preşedinte al PNL şi fost ministru al Justiţiei în Guvernul Isărescu (decembrie 1999 - decembrie 2000).

Valeriu Stoica a afirmat că sunt multe înscrisuri depuse la dosar de CNSAS care nu sunt lizibile, iar judecătoarea care se ocupă de acest caz a dispus remedierea acestei probleme, transmite Agerpres.

Avocatul Gheorghe Piperea a depus o cerere de intervenţie, pentru a fi admis ca parte în proces din partea Asociaţiei „Parakletos”, însă instanţa a decis amânarea dezbaterilor pentru 30 octombrie, pentru ca părţile să ia la cunoştinţă de această solicitare.

Integral pe AdevărulComentarii

v Oare ce o sa "faca" BNR, daca se dovedeste sa Isarescu a colaborat cu securitatea, se "desfiinteaza" sau se darima. Ea nu poate "functina" fara Isarescu r

18 septembrie 2020 23:45

Lingaul Cat de jenanti poti fi oamenii ,in posturi cheie si bine platite in tara asta ,cand sunt putin luati la bani marunti si ce motive puerile aduc .De asta platim justitia cu asa salarii ????

18 septembrie 2020 13:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.