Clotilde Armand și-a anunțat victoria marți seară, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Ea susține că diferența de voturi în favoarea ei este de peste 1.000 de voturi și i-a amenințat pe pesediști să nu mai „umble la voturi”.

„Matematic am învins”, a anunțat Clotilde Armand marți seară, în fața Biroului Electoral Sector 1.

Ea susține că „nu există baza legală pentru renumărare”, cu trimitere la decizia pe care urmează să o anunțe miercuri Biroul Electoral Central.

Mai mult, Armand și-a avertizat adversarii să nu mai „umble la voturi” și a promis că ancheta pornită privind eventualele fraude va merge până la capăt.

Integral pe Digi24Comentarii

Muie postacilor Psd Vezi mai tembel @je ca o confunzi cu escrocul Nastase el era premier in aceea perioada si lua spaga de la Bechtel, cum tu esti un imputit de postac Psd-ist normal ca o ataca pe Armand si cacatul de @Taina ca sunteti multi postaci platiti de hoti Psd...asa ca va dam o muie postacilor Psd isti.

30 septembrie 2020 15:29

je Ne doare capul, numai cand o zarim pe nebuna si smintita asta, de hoatza, care, a greblat ani de zile sute mii Euro, de la Bechtel, care n-a finalizat nici 1 km de autostrada - banii publici. Puscaria te va adaposti pe tine, cretino, caci esti programata sa sterpelesti banii publici.

30 septembrie 2020 9:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.