Grelina, un hormon produs de stomac, este cel responsabil pentru declanşarea senzaţiei de foame, în timp ce leptina este cea care anulează această senzaţie şi îi transmite creierului că stomacul este plin. Ce trebuie să facem este să limităm producţia de grelină şi, astfel, senzaţia de foame va apărea mai rar. Următoarele alimente te ajută în acest sens.
Integral pe Click pentru femei
Alte articole pe același subiect
- Super-alimentele de la tine din frigider. Tu știai de existenţa lor?
- Îți este foame mereu? Alimente care țin foamea sub control
- Cum poți păcăli foamea! Alimentele perfecte care scad pofta de mâncare
- Greşeli pe care le faci când citeşti etichetele alimentelor: cum eviţi practicile înşelătoare
- Ce se fură cel mai mult din supermarket
- Românii mănâncă mai puţin şi mai scump
Comentarii
Adaugă comentariu
Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:
- Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
- Accesezi link-ul din mesajul primit.
- Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.
Te-ar mai putea interesa și...
Mihaela Bilic: Aceasta este cea mai sănătoasă pâine! Trebuie să conțină acest ingredient
4 martie 2021 18:07Anual 1.700 de femei mor, în România, din cauza cancerului de col uterin. Andreea Moldovan: Doar vaccinarea previne boala
4 martie 2021 15:48Cinci produse toxice pe care le ai în casă
4 martie 2021 9:47Cum îți dai seama dacă apa de la robinet este bună de băut
3 martie 2021 10:46Cât de mult colesterol este într-un ou și cât contează de fapt dieta când avem colesterolul crescut
2 martie 2021 14:04Editorial
Maigret, Mascaronul și Frăția Organelor
Ce înțeleg, atât cât mă ajută capul, din declarațiile comisarului-șef de poliție Maigret Gheorghe și șefului de mascați, mascaronul Scurtu: - Vinovat pentru crimele de la Onești este unul dintre morți,...