Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a declarat, la interviul “În fața ta”, de la Digi24, că a dat șpagă o singură dată în viața sa, în 2003, când intra pe teritoriul României, venind din Germania. Acesta povestește cum, de-a lungul timpului, refuzul oamenilor din autocar să dea șpagă la intrarea în România l-a “politizat, în sensul bun”.

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei: “Da, o dată (am dat șpagă – n.red.), în 2003. Nici nu mai știu dacă formal a fost în România, pentru că a fost la intrare. Am venit cu autocar, am avut 19 ani. Am fost patru voluntari din Germania. Am fost avertizați că o să ni se ceară 5 euro la intrare și am discutat pe tot drumul ce facem noi. Când a venit atunci și a strâns 5 euro de la fiecare, am avut un plan, că pe de o parte voiam să ne opunem, pe de altă parte eram prea timizi să zicem nu total, așa că am decis că noi patru dăm 10 euro, adică fiecare să plătească doar jumătate. Ăsta a fost compromisul”.

Integral pe Digi24Comentarii

Mihnea Deci esti corupt, ca ai dat spaga... In 2003???? Putin probabil nene! Ne-ai convins, esti de-al serviciilor germane! Faina treaba cu struto-camila prusaca!

3 octombrie 2020 20:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.