Johnson & Johnson a anunțat luni suspendarea testelor clinice ale unui vaccin anticoronavirus, deoarece unul dintre participanții la teste s-a îmbolnăvit „inexplicabil”. În luna septembrie, AstraZeneca, un alt gigant pharma, a oprit testele pentru un vaccin anti-Covid-19, din același motiv.

„Am oprit temporar dozarea suplimentară în toate testele noastre clinice ale unui vaccin experimental împotriva COVID-19, inclusiv toate testele din faza a treia, din cauza unei boli inexplicabile a unui participant”, a anunţat într-un comunicat Johnson & Johnson.

Integral pe GândulComentarii

Marius Ivanescu Io nu comentez nimica, ca n-am primit niciun ordin. Cu respect, MI

13 octombrie 2020 21:53

Este a doua oprire de testări. OCULTA nu dorește vaccin anticovid! Cel puțin deocamdată. Când va vrea, va da drumul vaccinului produs de Mellisa Gate, soața lai Bill cel Big, care trebuie asortat cu scopurile pe termen ceva mai lung ale Ocultei. Acesta este și motivul pentru care vaccinul rusesc este ocultat prin toate mijloacele de defăimare. În plus, crearea „foamei de vaccin anticovid”, facilitează acceptarea și a altor vaccinuri respinse deocamdată de către cei mai mulți părinți pentru copiii lor. Între timp, tot mai mulți adevărați oameni de știință pledează mai degrabă pentru imunizaarea în masă a populației prin coexistarea cu tot felul de viruși, bacterii și alți germeni patogeni, subliniind că istoria umanității a fost și rămâne o bătălie indelungă de adaptare la mediu, inclusiv la respectivii germeni patogeni.

13 octombrie 2020 12:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.