Marcel Pavel a fost propus pe lista candidaţilor la Camera Deputaţilor Mureş din partea Partidului Ecologist Român (PER). El a vorbit despre această decizie în exclusivitate pentru Antena 3, în cadrul emisiunii "News Magazine”.

Artistul a precizat că a primit propunerea de la Partidul Ecologist Român şi a acceptat. El figurează pe poziţia a doua pe listele condidatilor propuşi de PER pentru Camera Deputaţilor Mureş.

"Eu nu sunt înscris în niciun partid. Sunt independent. Sunt un militant al reintrării în drept a naturii, a unei Românii mai curate, a stopării defrişării pădurilor, ilegală.

Şi de ce nu, dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o fac cu mare drag. Dacă nu voi fi în stare mă voi retrage instant, fără problemă”,a precizat Marcel Pavel pentru Antena 3.

Artistul are şi o rugăminte adresată conducerii României
"Aş ruga pe cei care conduc această ţară să nu uite nici de segmentul acesta al artiştilor, în ceea ce priveşte existenţa noastră. Voi pune şi această problemă în discuţie şi, dacă ne vom unii sufletele şi ne vom da mâinile, mă refer la artişti în general, indiferent din ce domeniu, că sunt artişti instrumentişti, solişti, actori de teatru, de cinema se pare că şi din punct de vedere profesional am fost lăsaţi la marginea societăţii şi s-a uitat de noi”, a mai spus Marcel Pavel.

Pandemia a afectat puternic şi sute de artişti care riscă să nu îşi mai poată întreţine familiile
"Să nu ne neglijeze că noi avem familii la rândul nostru şi trebuie să supravieţuim, să trăim, măcar la limita existenţei noastre. Nu cred că am ajuns pănă în acel punct dar sper să nu ajungem”, mai spune Marcel Pavel

Artistul consideră ca are dreptul să încerce să activeze în acest domeniu care nu îi este familiar
"Nu am experienţă în acest domeniu. Orice încercare, chiar dacă e reuşită sau nu, devine o experienţă, de ce nu. Sper să reuşesc. Nu reuşesc, nu e nicio problemă. Este dreptul meu, sunt cetăţean al acestei ţări", a mai precizat artistul.

Referitor la beneficiile pe care le poate avea ca şi parlamentar, Marcel Pavel a menţionat că: "Nu m-am gândit la asta. Este ultimul aspect la care m-am gândit".

Ce beneficii au parlamentarii

Indemnizaţii: 10.000 -15.825 lei

Transport:1.400 de lei pe lună

Cazare: 4.000 de lei

Sumă forfetară: aproximativ 10.000 de lei.


Comentarii

ovi Marcele, o sa patesti ca si Dandanache de la Belis...

26 octombrie 2020 7:12

Sergio Fentez Observ două opinii contrare postate în curul internetului pe Feisbuci. Păi, de ce să nu candideze omul ăsta? Numai pentru că e din branșa artiștilor? Să nu uităm că SUA l-au avut președinte pe Ronald Reagen, care a fost și el actor de cinema, deci tot un artist, chiar dacă nu a fost cântăreț ca Marcel al nostru. Iar Ronald Reagen a fost un președinte american bun, categorisit astfel atât de conaționalii lui cât și de lumea întreagă. E bine că își fac curajul de a candida politic oameni din diferite branșe sociale, e nevoie de oameni integri care să lucreze bine pentru țară. În altă ordine de idei, Dan Bitman a început să facă gălăgie la adresa autorităților care-n opinia lui sperie lumea și nu prea fac față molimei virusului păcătos. Eu, sunt convins că scopul gălăgiei pe care o face Dan Bitman e tot unul care vizează politicul, anume individul vrea să ajungă și el om politic, ceea ce nu e rău deloc. Să candideze lumea, că nu strică pentru nimeni. Evident că scopul secundar al celor care vor să ajungă-n politică e banul, pentru că politicienii nu sunt săraci și nu vor deveni săraci, ăsta e tristul adevăr. În rest, numai de bine și succes la candidaturi. Punct!

26 octombrie 2020 4:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.