Au avut parte de o relație tumultuoasă, iar secretele celor doi au fost făcute publice de un apropiat al familiei. După divorțul de Andreea Marin, fosta vedetă a emisiunii „Surprize, surprize”, Ștefan Bănică jr. a fost arătat cu degetul de un fost prieten. Este vorba despre omul de afaceri Sabin Ivanof, cel care a avut un conflict cu artistul.

Neînțelegerile au plecat de la o afacere ce viza un bloc de locuințe. Apropiat al cuplului, Ivanof a făcut în urmă cu câțiva ani mai multe dezvăluiri despre relația pe care Bănică jr. a avut-o cu soția sa, Andreea Marin. „Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, afirma Sabin Ivanof în anul 2014.

Dacă ea răspundea la jigniri, o lovea

Omul de afaceri a făcut afirmații foarte dure și a povestit că fostul său prieten avea obiceiul să-și mai lovească partenera atunci când se enerva. „Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, spunea Ivanof în timpul conflictului cu Bănică.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.