Reprezentanții Federației Solidaritatea Sanitară din România solicită suspendarea prevederilor aplicabile malpraxisului pe întreaga perioadă a pandemiei Covid-19 pentru toți profesioniștii din sănătate.

Reprezentanții Federației Solidaritatea Sanitară din România solicită suspendarea prevederilor aplicabile malpraxisului pe întreaga perioadă a pandemiei Covid-19 pentru toți profesioniștii din sănătate. Solicitarea este adresată Guvernului, Ministerului Sănătății și Parlamentului.

De asemenea, sindicaliștii cer introducerea imunității profesioniștilor din sănătate pentru toate acuzațiile ce vizează activitatea profesională desfășurată pe întreaga durată a pandemiei Covid-19.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Care doctor Ciomu? A fost reabilitat demult și a și fost depăgubit pentru „suferințele îndurate”!

31 octombrie 2020 5:52

bambirica haaiii ba terminati cu prostiile.Toooate de esele din ultimul an au fost ,sunt si vor fi de COVID 19,iar procese de malpraxis la noi?In Romania?In afara de doctorul Ciomu nu am mai auzit de nici un caz.

30 octombrie 2020 13:47

Eliza Macau Buna ziua! Sa la fie rusine. Acum pot sa omoare pacienții fara sa se mai gândească ca vor exista consecințe. Mama mea a avut Covid-19, dar a murit datorita unei hemoragii interne provocată in urma unei cazaturi in timp ce era internată în spital. A fost operată de două ori. Dacă această hemoragie ar fi fost depistată la timp, mama mea ar fi fost si astazi in viata. Eu nu ii voi ierta niciodată pe acei medici și voi face tot ce este posibil pentru a demonstra că au greșit.

30 octombrie 2020 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.