Sondaj IMAS cu o lună înainte de alegerile parlamentare. Conform cifrelor date publicității, PNL se menține la distanță pe locul 1 în preferințele votanților. Surpriza vine din apropierea procentelor pe care le-ar obține PSD și USR. Cele două partide se află la mică distanță între preferințele electoratului.

Cel mai recent sondaj IMAS, publicat cu doar o lună înainte de alegeri, procentele principalelor partide din România nu vin cu mari surprize. Pe locul 1 la distanță se plasează Partidul Național Liberal, urmat de PSD și USR, partide care sunt practic umăr la umăr.

Partidul Național Liberal ar înregistra 32,6% dintre voturi, conform sondajului realizat de IMAS, dacă alegerile ar avea loc acum.

Partidul Social Democrat a ajuns la cota de 21,7%, în timp ce USR Plus este cotat cu 20,4% în opțiunile alegătorilor.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Ua-ha-ha! (2) Aaa, dacă au ei cunoștință de un plan de jaf electoral al lui Iohannis și al scârbiciilor și mai jegos decâ la Sectorul 1 din Bucale, atunci da, PNLeprele vor obține 101% din voturi, iar USR numai 100%. Ceilalți vor fi la ani lumină în urmă...

30 octombrie 2020 15:37

Ua-ha-ha! IMAS-ul vrea cu orice preț să murim de râs! Nici nu merită comentat. E o insultă la adresa oricărui ins alfabetizat în ale vieții și ale politicii. Pentru un bănuț în plus, milogii ăștia se dedau la orice manipulare jalnică.

30 octombrie 2020 15:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.