Codrin Ștefănescu l-a vizitat la închisoare pe Liviu Dragnea, la o zi distanță după ce ex-liderul PSD a împlinit 58 de ani. Fostul secretar general al social-democraților susține că starea de sănătate a bunului său prieten este una precară și că, în continuare, nu i se acordă dreptul la îngrijiri medicale.

Codrin Ștefănescu face apel la apropiații și admiratorii lui Liviu Dragnea să-i trimită mesaje de încurajare, publicând în acest sens și adresa penitenciarului Rahova. Fostul secretar general al PSD este, totuși, optimist că prietenul său va rezista după gratii până la finalul sentinței, deși s-ar confrunta cu anumite probleme de sănătate.

“Astăzi am fost sa-l văd pe Liviu Dragnea! O duce rāu cu sănătatea, o duce rău în general. Nu vor să-l scoată nici la muncă, nu i se permite nici să-și îngrijească problemele de sănătate. Așteaptă și așteaptă ca cineva să pună în practică decizia definitivă a instanței în acest sens. La el nu se aplică, indiferent de consecințe!

Se chinuie, dar e puternic și va rezista! Dacă cei care îl prețuiesc și îl susțin vor să-i scrie, o pot face! Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandria nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527. Am promis că vă țin la curent cu starea sa, asta am făcut!”, a scris joi seară Codrin Ştefănescu.

Integral pe GândulComentarii

Codrin Ștefănescu Dragii mei, l-am vizitat pe bunul meu tovarăș și pretin Liviu Dragnea la ocnă, unde el servește patria îmbrăcat în zeghea de ocnaș. Sărmanul are mari probleme de sănătate, eu l-am găsit cu ochii ca sarmaua și cu părul măciucă de pe urma amorului nebun și înnebunit cu care toți husenii lui virili îl iubesc înnebuniți. Sărmanul Liviu are rozeta spartă de falusurile noduroase ale celor mai virili viețari huseni de la ocnă, care l-au vindecat pe vecie de hemoroizi, ceea ce e nemaipomenit. Eu i-am pus personal comprese cu cucută la găoază, pentru a-i mai ușura durerile enorme. Husenii lui Liviu îl mai lasă periodic să pescuiască cu măciuca limbrici la buda turcească a ocnei, unde Liviu pescar renumit dă la pește dar cam fără succes, pentru că-n afară de câteva dărabe de căcat emergente și sustenabile, n-a prins nici măcar un pește constipat. E mare păcăcat că Liviu nu mai poate profesa la atelierul auto al ocnei unde repara roțile de la roabele și de la hârdaiele cu care Liviu Dragnea ca un privilegiat ce este căra căcatul la buda turcească a ocnei pentru a fi evacutat conform normelor mUE din Maroc și Pakistan, membre ale mUE după Viorica Vasilica Dăncilă care nu mai e prim-ministru la nimic. Sărmanul meu pretin Liviu a chelit în nas, unde i-a căzut tot părul din nas, ca urmare a servirii de muie cu ghiotura, dar în urma acestui tratament lui Liviu nu i se mai strepezește dantura și nu mai are nici carii, l-au vindecat husenii lui. O să vă țin la curent cu starea lui de sănătate. Cu respect, Codrin Ștefănescu, care acum nu mai sunt secretar general la nimic. Proletari din toate țările, muiți-vă!

1 noiembrie 2020 6:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.