N-o fi Halloweenul chiar 1 aprilie, dar totuşi parcă de la atâţia monştri, moroi ori zombi ai vrea să-ţi bagi şi tu puţin în sperieţi consortul ori consoarta. Iată o listă creativă cu cinci modalităţi – şi pentru fetiţe şi pentru băieţei, prin care ai putea face asta.

Cum s-o bagi în sperieţi

1. Eşti atât de sărac încât nu-ţi permiţi să-ţi cumperi nici măcar o şaormă pe voucher? Nu-i nimic, pentru farsa asta n-ai nevoie decât de costumul lui Adam şi de nişte ketchup. Deci, costumează-te (sau, mai corect spus, de-costumează-te), iar atunci când iubita sună la uşă, ieşi în prag gol, mânjit cu roşu peste tot, horcăind şi ţinându-te cu mâinile de piept. Dacă ştii că fata e cardiacă, fă dinainte o rezervare la Salvare.

2. Convinge-o să vă uitaţi împreună la un film horror cu lumina stinsă. Nu contează care, că şi aşa sunt toate la fel. Roag-o să facă nişte pop-corn la microunde, iar atunci când se întoarce, vorbeşte-i cu o voce lugubră şi cu privirea pierdută în gol: „M-am întors printre cei vii. Vreau sângeee!”. Dacă nu te crede, repede-te puţin cu dinţii în gâtul ei, ca să fii mai credibil!

3. Aşteapt-o acasă îmbrăcat până la brâu în haine de clovn sângeros, iar de la brâu în jos în costumul lui Adam și ai grijă să ai alături de tine și o blondă focoasă îmbrăcată în Catwoman. Notă: ideal ar fi ca înainte să o rogi pe felina aia blondă să-ţi dea ţie măcar patru dintre vieţile ei.

Integral pe Academia CatavencuComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.