Fostul lider PSD Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova, se prezintă într-o stare medicală precară. A dezvăluit asta Codrin Ștefănescu. Fostul secretar general al PSD a fost în vizită la Dragnea. Ştefănescu susține că au discutat despre situația din PSD și din țară, dar nu a putut să nu remarce că starea de sănătate a lui Dragnea se deteriorează vizibil.

„Astăzi am fost sa-l vād pe Liviu! Dimineațā la prima orā, exact cum am primit dreptul la vizitā. Am vorbit cu el despre multe lucruri la ordinea zilei. Despre situația PSD sub Ciolacu și gașca sa securistoidā, despre cum au fost inlāturați de pe liste mai mult de o sutā de parlamentari PSD, despre inepțiile guvernului-gen închiderea piețelor, despre starea de spirit din societate„, a postat Codrin Ștefănescu.

Integral pe NaţionalComentarii

Pirotehnistul Șef de la Ocna Rahova Măi dragilor, pot și eu să vă confirm că cele spuse de Codrin Ștefănescu sunt cât se poate de reale, e ditamai bomba atomică, e ditamai termo-nucleara, ce să vă mai povestesc? L-am văsut eu cu ochii mei pe Codrin Ștefănescu când i-a făcut o clismă cu pula bunului său tovarăș și pretin Liviu Nicolae Dragnea, după care i-a pus comprese cu cucută la găoază care e ferfeniță de pe urma amorului nebun și înnebunit cu care-l tratează cei mai virili huseni ai lui, care-l fut în cur până-i fac ochii ca sarmaua și părul măciucă. Numai așa îl pot vindeca de toate bolile pe Liviu Dragnea toți husenii lui, de hernie de disc, de discopatie lombară, de vertebrele alea sudate de la coloana lui, etc. În plus de asta, Liviu Dragnea care e cel mai iubit fiu al PSD de la ocnă, servește muie zilnic de la toată lumea, iar așa el s-a vindecat de carii la dantură și nu i se mai strepezesc dinții în vecii vecilor, amin. Ce e cert e că Liviu Dragnea și-a pierdut virginitatea în toate găurile corpului lui, e ocnaș veteran trecut prin tot tratamentul sodomizant pe care orice ocnaș în termen îl servește conform meniului zilnic. Să sperăm ca cu căcare cumva Liviu Dragnea să rămână și gravid, ar fi mult prea mult și prea de tot, ca să lase aci la ocnă un plod d-al lui pesedist neo-pecerist sadea, get-beget, autentic, scuze pentru tautologie, dar am ținut să precizez cât se poate de clar situația lui. Sper din tot sufletul, ca nu cumva căcare nucleara de la găoaza lui Dragnea să explodeze, pentru că ar distruge toată ocna și ar fi mare păcăcat. La cât mai mulți ani cu executare!

15 noiembrie 2020 8:19

Moartea în vacanță Bine, bine, situația e gravă, dar nu mai crapă odată? Păi, n-are decât să-i dea ortul popii, ce se mai tot screme acolo degeaba? Un loc de veci se găsește fără probleme, iar felicitările masa și dansul de îngropăciune se pot organiza cu respectarea măsurilor contra virusului, adică masca pe muian și distanțarea socială. Să-i fie țărâna grea că încă n-a crăpat, mortăciunea vie de la Rahova.

14 noiembrie 2020 5:43

Puscariasul Dragnea Si ce ai vrea cap de p... sa il elibereze dar cand a fost sef la CJ nu sa gandit ca face ilegalitati se credea Dumnezeu in Teleorman era cel mai tare ,,acolo sa crepe in puscarie escrocul..

13 noiembrie 2020 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.