Prin-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL), a afirmat că victoria Maiei Sandu la alegerile pentru președinția Republicii Moldova i se datorează lui Renato Usatîi, un controversat politician și afacerist apropiat Kremlinului.

În cadrul unei emisiuni televizate, Rareș Bogdan l-a lăudat pe „salvatorul” Renato Usatîi, despre care a afirmat că a suferit o „transformare uluitoare”. „Succesul de peste Prut nu este succesul României, este succesul dorinței lor de a fi europeni. Din păcate, România a pierdut toate pariurile acolo, tot ce a mizat, de la Vlad Filat, la Chirtoacă și Plahotniuc a fost greșit, deci este un succes exclusiv al fraților noștri moldoveni (…)

Aceste alegeri nu ar fi fost câștigate de Maia Sandu fără ca un om să și facă… pur și simplu să se dea peste cap și să sufere o transformare uluitoare la care nimeni nu spera, și trebuie spus acest lucru, pentru că sunteți jurnaliști, și eu sunt fost jurnalist și trebuie să spunem lucrurilor pe nume, chiar dacă pe unii îi va deranja.

Dacă nu ar fi fost Renato Usatîi să dea cele 17% pe care le-a obținut în primul tur către Maia Sandu, era extrem de greu. Faptul că Renato Usatîi a făcut alături de Maia Sandu, chiar de Andrei Năstase, campanie împotriva lui Dodon și și-a îndemnat alegătorii să o voteze pe Maia Sandu a contat extrem de mult”, a spus Rareș Bogdan.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

xyz Latraul Rares pui de securist profitor, sa comenteze tragedia de la Piatra Neamt, opera "guvernului meu" si-a lu' Johanis, da' nu-i convine latraului Rares sa comenteze impotenta si incompetenta pnlprostilor si usrgolanilor. Romania arde, si prostul latrau Rares arunca "bombe" rasuflate si bashinoase.

17 noiembrie 2020 6:55

Ca sa vezi ! Alelei, Lorelei ! Cu ce anume te deranjaza un comentariu-parere din partea lui Rares ? Trebuie sa-ti ceara tie tema subiectelor de comentat ?Nimeni nu te impiedica sa te uiti in propria ograda si mai putin in... a altuia .

16 noiembrie 2020 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.