Președintele Klaus Iohannis, a declarat, marți 17 noiembrie, la Palatul Cotroceni, că Valeriu Gheorghiță este cel care va fi coordonator al campaniei de vaccinare la nivel national anti-COVID-19.

Medicul Valeriu Gheorghiţă de la Spitalul Militar Central a fost desemnat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel naţional.

Anunțul a fost făcut de președintele Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă.

"După elaborarea strategiei de vaccinare anti-COVID-19, care va fi făcută publică săptămâna viitoare, autoritățile au început organizarea propriu-zisă în vederea implementarii eficiente a acestei strategii. În ședința de astăzi a fost desemnat și un coordonator al campaniei de vaccinare la nivel național, în persoana domnului Valeriu Gheorghiță, medic primar de boli infecțioase la Spitalul Militar Central", a declarat președintele Klaus Iohannis.

Valeriu Gheorghita are 38 de ani și este absolvent al UMF Târgu Mureș. În 2013, a obținut titlul de doctor în Științe Medicale cu lucrarea "Dinamica antigenului HBs cantitativ si predictia raspunsului la tratamentul antiviral cu interferon pegylat sau analogi nucleozidici si nucleotidici la pacientii cu hepatita cronica cu VHB", sub coordonarea Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel.

Citiți și: Dr. Valeriu Gheorghiță: ”Purtați mască și atunci când vorbiți cu alte persoane, avem transmitere accelerată”


Comentarii

Brian Swarran Colonelul la 30 de ani Valeriu Gheorghiță, este nepotul lui Nicolae Ciucă

6 mai 2021 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.