Săptămâna viitoare, miniștrii Ciucă, Vela și Tătaru vor ajunge la Cotroceni, pentru a discuta cu președintele în privința campaniei de vaccinare antiCovid, ”o chestiune de securitate națională”, din câte a anunțat Klaus Iohannis.

”În chestiunea vaccinării, după părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes și, ca atare, campania de vaccinare este o chestiune de securitate națională. Pentru asta, am convocat o întâlnire, o ședință, pentru luni, ședință la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne și ministrul Sănătății și vom clarifica toate aspectele care țin de campania de vaccinare ca și chestiune de securitate națională”, a declarat Klaus Iohannis, vineri după-amiază, de la Cotroceni.
”Optimism moderat”

Totodată, făcând trimitere la cifrele venite în cursul zilei din direcția Grupului de Comunicare Strategică (GCS), cu privire la situația cazurilor noi de coronavirus, președintele s-a referit la un ”optimism moderat” și a adus în discuție măsurile impuse de autorități, săptămânile trecute.

Integral pe NaţionalComentarii

Ciobanu Mircea Care-i vaccinul ala ca nici ace nu avem ptr toti romanii, Johannes!

22 noiembrie 2020 12:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.