Consiliul Judeţean (CJ) Cluj şi Primăria Turda au încheiat o asociere care are ca scop realizarea unei reţele de transport nepoluant prin care obiectivele turistice Salina Turda, Cheile Turzii şi Cheile Turenilor vor fi legate printr-o instalaţie pe cablu de tip telegondolă.

"Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a semnat marţi, 24 noiembrie, împreună cu primarul municipiului Turda, domnul Cristian Matei, un acord de asociere în vederea derulării, în comun, a proiectului de investiţii vizând construirea, la Turda, a unei linii de transport urban şi periurban, pe cablu. Acest nou proiect demarat de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu primăria Turda prevede înfiinţarea unei noi alternative de transport, total nepoluante. Astfel, noua reţea de tip telegondolă va uni cele mai importante trei obiective turistice din zonă, respectiv Salina Turda, Cheile Turzii şi Cheile Turenilor", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de CJ Cluj.

Integral pe AgerpresComentarii

Vasilică Patraulea Măi fraților, eu zic c-ar fi mai bine dacă l-ați coopta și pe lindicul ăla de Emil Boc în tentativa voastră de tele-gondole, pentru că poate așa se screme lindicul ăla clitoridic de Emil Boc și lăbărțează cumba metroul metropolitan din Cluj până la mama dracului acolo și vă scapă de telegondolele ălea. Metroul poate fi și aerian, suspendat sau tele-gondolat, numai metrou să fie că doar acolo e ditamai metropola, adicăcare Clujul, care e mai ditamai decât Parisul din Hexagon și decât Londra din Regatul Unit al Marii Britanii. Ce pula calului vă tot scremeți voi acolo cu tele-gondolele ălea? Mai ales că n-ați cooptat-o și pe muista aia de Elena Udrea, care are mare expeiență și experiențe la tele-gondole, că doar ea a aruncat 5 miliarde de euro pe telegondolele pulii calului din Valea Jiului ca să se ducă ortacii lui Miron Cozma la șut cu schiurile, mai ales că telegondolele din Valea Jiului au ruginit și deja au fost date le fier vechi pe câțiva lei chiori acolo. Vă-n gură să vă fut cu telegondolele voastre ne-metrou! România are 117 miliarde euro datorie externă și voi vă căcați telegondole? Muie specială!

24 noiembrie 2020 19:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.