Klaus Iohannis i-a convocat, marți seară, la o întâlnire de taină, al Vila Lac 1, pe mai mulți lideri din PNL, în frunte cu Ludovic Orban. Este vorba despre câțiva miniștri, dar și câțiva oameni de partid. Potrivit surselor Antena 3, șeful statului le-a cerut liberalilor să nu mai atace USR PLUS, în perspectiva unei posibile viitoare majorități cu formațiunea condusă de Dan Barna și Dacian Cioloș.

Pe de altă parte, Iohannis și liderii PNL nu au discutat despre ministere și cine le va conduce după alegerile parlamentare. Președintele a cerut însă liberalilor să fie mai activi din punct de vedere al comunicării în presă, pentru că greul în acest sens îl duce în prezent premierul Ludovic Orban.

Liberalii au fost îndemnați să atace mai mult PSD, dar cu argumente. Potrivit acelorași surse din interiorul PNL, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a fost felicitat de președintele Klaus Iohannis pentru modul în care a gestionat până acum pandemia.

"Este o discuție 'în familie', în familia liberală și sunt convins că, oricare ar fi subiectul de pe agendă, e despre cum să fie mai bine pentru cei care sunt azi la guvernare. Chiar dacă e despre vaccin, despre alegeri, e despre cum să facă ei să câștige din ceea ce se discută - sunt convins de chestiunea aceasta', a spus Eugen Teodorovici, în Ediția Specială moderată de Sabina Iosub.


Comentarii

Dan Voiculescu, profesor emerit de securitate ceaușistă, Varan de profesie Ce scump e sclavul meu Dan Gabor de la Haznalele mele. Același Dan Gabor care mai e și Gabriel Dano dar și Dana Gheară, că deh, la un loc nu contează cine e, cert e să fie acolo un nume ca să dea niscai aparentă credibilitate minciunilor și șmenărelilor manipulative ale subsemnatului. Dan Gabor a dezvelit dezvăluirea și a devoalat devoalarea, adică vine cu niște basme care încep cu niște presupuneri căcate de sursele Haznalei 3 și apoi certificate cumva de Nimeni Orlando Eugen Teodorovici care acum nu mai e ministru la nimic. Un articol căcat din găozul latrinelor plin de căcat ipotetic și fantasmagoric, dar potrivit surselor, adică găoazelor care au defecăcat căcatul, un articol care pare, dar numai pare ceva care tot un căcat e la urma urmei. Deci, Dan Gabor sau Dan Gorobete, după nume gabor undeva la o șatră de indivizi cu chipuri mai de smoală precum tenul lui Victor Ponta, care are ce-i drept tenul mai ticiuriu dar mai de smoală decolorată. Nu-i așa că presa mea e șopârlească și șopârlită? Pe cinstea necinstei mele de șopârloi exotic, dacă vă mint!

24 noiembrie 2020 23:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.