Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut o nouă declarație de presă la Palatul Cotroceni. Șeful statului a avut, în această seară, o întâlnire cu Ludovic Orban și alți lideri liberali la Vila Lac 1.

„A trecut, iată, un an de la alegerile prezidențiale, un an din cel de-al doilea mandat al meu de Președinte al României, un an care era destinat construirii României Normale, proiectul pentru care cetățenii mi-au acordat încrederea și votul lor.

Din păcate, pandemia de COVID-19, care a afectat radical și brutal viața oamenilor din întreaga lume, nu ne-a ocolit nici pe noi.

Astfel, pe parcursul acestui an, eforturile mele și ale Guvernului PNL s-au concentrat în special pe combaterea epidemiei de COVID-19 și pe diminuarea efectelor negative pe care aceasta le-a generat la nivel social, educațional și economic.

Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluția din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent.
Partidul Social Democrat este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar și răspicat"

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Pute Mai pasare cu creier putin ,papagal ,sforteaza minte poate mai produce si altceva, decat scarba scoala putina si tarsiita ,munca ioc ,lene lene lene ,ce pretentie sa ai,nu-si depaseste conditia de profesoras !!!!

25 noiembrie 2020 16:08

ion Bai, cap patrat de Johanis, trebuie sa se amane scrutinul din 6 decembrie, bai, neomule, cetatenii sunt bolnavi de Covid19, nu mai sunt paturi sa-i incapa pe muribunzi, bai, neomule de Johanis !

25 noiembrie 2020 13:08

Alooo! Tovarășe, mai schimbă placă!

25 noiembrie 2020 9:14

ovi Asta crede ca-i fata mare, nesimtitul...

25 noiembrie 2020 7:36

ion Vinovat pt dezastrul din Sanatate este Tartorul nr.1 al Romaniei - Basescu Traian Javra, care, in guvernarea PDL de 12 ani inchis spitale si puncte sanitare din toata Tara, pe motivul golanesc ca, "nu sunt rentabile", in loc sa investeasca in dezvoltarea spitalelor din Romania, derbedeul Basescu PDL le-a desfiintat. Tot acest neom, a taiat la sange, salariile cadrelor medicale, astfel ca, in guvernarea PDL medicii si asistentele medicale au emigrat pe rupte. Johanis mincinosul Romaniei, sloboade tu pe gura, unde sunt PDL istii acum ?! impaduchiati in PNL, USR, PMP, adica, sunt dreptaci si "binefacatorii" romanilor HA! HA!.

25 noiembrie 2020 7:17

xyz Pazea, oameni buni, tipul din poza refuza tratamenul medical psihiatric, si devine un pericol public !

25 noiembrie 2020 6:34

v Ba Ghiolbanis, indiferent, cine este vinovat de situatia tarii noastre sa ne spui ce ai realizat tu in cei sase ani de cind esti pe post de presedinte?. Ba mai mult sa ne spui ce au facut multele organe de avizare si control sa nu fi ajuns aici?

25 noiembrie 2020 0:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.