"Pandemia de COVID-19 ne pune în fața unor provocări prin care societatea noastră nu a mai trecut anterior. Ieșirea din această grea încercare se va datora responsabilității de care vom da dovadă fiecare dintre noi, cetățeni și autorități, dar va fi și proba solidarității întregii națiuni" - este mesajul transmis, astăzi, de preşedintele Klaus Iohannis, cu prilejul celui de-al IV-lea Congres al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România - Cultul Mozaic. Mesajul a fost prezentat de către Sergiu Nistor, Consilier Prezidențial - Departamentul Cultură, Culte şi Minorități Naționale, potrivit Administrației Prezidențiale.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

Transmit salutul meu călduros tuturor participanților la Congresul Federației Comunităților Evreiești din România.

Doresc să folosesc acest prilej pentru a reitera, în numele Statului Român, aprecierea pentru contribuția importantă a comunității evreiești din România la dezvoltarea țării, la construcția societății românești moderne. Comunitățile evreiești, evreii din România, prin sacrificiile și jertfele lor, prin contribuția lor în plan civic, economic și cultural, sunt o valoroasă filă a istoriei și o parte inseparabilă a patrimoniului nostru. Sunteți de secole acasă aici, aveți locul binemeritat atât în prezentul României, cât și în viitorul european pe care ni-l construim împreună!

Integral pe Realitatea.netComentarii

ion Bai, cap patrat de Johanis, trebuie sa se amane scrutinul din 6 decembrie, bai, neomule, cetatenii sunt bolnavi de Covid19, nu mai sunt paturi sa-i incapa pe muribunzi, bai, neomule de Johanis !

25 noiembrie 2020 13:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.