Nici la două luni după ce a câștigat Primăria Capitalei, ”dreapta unită” tot nu reușește să iasă din blocajul provocat de animozitățile dintre noul primar general Nicușor Dan și un Vlad Voicluescu care a declinat până și ”oferta de nerefuzat” de a prelua Ministerul Sănătății. Useristul părând a fi chitit doar pe postul de viceprimar al Capitalei. De fapt, pe preluarea celor 19 spitale pe care și le dorește în subordine mai mult decât orice.
Medicii, neputincioși fără medicamente…

Iar dacă decizia lui Vlad Voiculescu este cu adevărat una surprinzătoare, nu mai puțin șocantă este incapacitatea noii conduceri a Primăriei Municipiului București de a găsi o formulă de a trece rectificările bugetare. Cel puțin în situația de criză cu care se confruntă spitalele bucureștene, cele care pur și simplu nu mai au medicamente!

Și nici banii necesari alocați pentru a achiziționa altele! În timp ce, presați de pacienți și de personalul medical, cei de la spitale primesc mereu același răspuns insipid la solicitările lor. Și anume să se întrunească Consiliul Local, să se valideze consilierii între ei, și pe urmă om mai vedea… Căci, nu-i așa, în acest moment doar combaterea pandemiei de COVID dă bine în campania electorală…

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.