Un mare milionar din România are o poveste de viaţă ce poate fi transpusă oricând într-un film memorabil la Hollywood, având în vedere că de la un simplu frigotehnist a ajuns un bogătaş care şi şi-a permis inclusiv experimente sociale în care a jucat rolul unui cerşetor la metrou.

În prim-plan apare Silviu Prigoană, care a rememorat recent o parte din traseul lui fulminant de la statutul unui om obişnuit la acela de om de afaceri de mare succes. S-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care Denise Rifai o prezintă în fiecare marţi seara la Kanal D.

Fostul deputat nu a fost niciodată stânjenit cu handicapul pe care îl are încă din tinerețe, când a rămas fără un picior din cauza unui accident teribil. Amintim că Prigoană a lucrat ca frigotehnist într-o fabrică din Gherla, la care de altfel i-a fost strivit un picior într-un accident de muncă.

Prigoană putea muri la 22 de ani

Odată ajuns la spital, medicii au fost nevoiți să-l amputeze, dar era doar începutul calvarului pentru tânărul de 22 ani. Chirurgii care i-au preluat cazul l-au operat de 3 ori în total, iar la ultima intervenţia au avut mari emoţii. Organismul lui Silviu Prigoană a cedat chiar pe masa de operaţie, astfel că acesta a fost câteva minute în moarte clinică. A urmat o recuperare greoaie, şi timp de un an el a fost nevoit să umblae în cârje. De abia atunci s-a vindecat rana şi i s-a putut monta prima proteză.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.