Drama continuă după incendiul de la Piatra Neamț. Încă un pacient infectat cu SARS-CoV-2 transferat de la Piatra Neamț la Iași, după incendiul de la Terapie Intensivă, a murit, miercuri. Doar unul dintre cei șase pacienți mai este în viață, astfel că bilanțul decedaților a ajuns la 15.

Unul dintre supraviețutorii tragediei de la Piatra Neamț, transferați la Lețcani a murit miercuri, în ATI la secția exterioară de la Lețcani, județul Iași. Şase pacienți aflați într-un salon alăturat celui unde a avut loc incendiul de la ATI Piatra Neamț au fost transferați la Spitalul de la Lețcani, ei având COVID. Doar unul dintre ei a rămas în viață.

„Șapte persoane sunt decedate ca urmare a incendiului produs la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Incendiul este lichidat, nu au fost afectate și alte secții. Se pare că erau persoane cu COVID-19”, spunea pe 14 noiembrie, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa.

Integral pe CotidianulComentarii

Lingaul Auzi plavane ce se intampla cu guvernul MIEu si 6 ani de presidentie suprema ,avem avioane ,tancuri ,rachete ,transportoare toate platite si achizitionate la presiunea ta si nu avem spitale,asa sa-ti ajute Dumnezeu cum ai jurat !!

25 noiembrie 2020 16:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.