Aidoma boss-ului său, Daniel, Teodosie mârâie în numele Domnului: „Doar o dată Fiul lui Dumnezeu s-a lăsat batjocorit. Lăsați-le oamenilor libertatea de a-L cinsti pe Dumnezeu ca și El să vă mai îngăduie acolo unde credeți că v-ați înveșnicit”.

Carevasăzică, dacă nu pelerinaj total, atunci ciuciu guvernare, Orbane, că Dumnezeu numără voturile. În viziunea lui Mache, Iisus e unul dintre caftangiii de prin filme care mai întâi se lasă bătuți, pentru efectul dramatic, ca apoi să îi dea adversarului un cap în gură terminal...

Integral pe RepublicaComentarii

Poate că tu nu crezi in Bunul Dumnezeu dar ce ai tu cu creninta ortodoxă? Va veni și ziua când vei sta în fața Domnului, la dreapta judecata, si atunci vei da socoteală pentru toate răutățile tale.

27 noiembrie 2020 9:46

Atenție! Corupția ucide, în chiloți la metrou! Sug toată Euro-Pula! Ole, olee, oleee, oleeee, Donald Trump nu mai e! Cu respect, Paulus

27 noiembrie 2020 4:22

@ion Mare mancator dekkt esti, mai Ioane!

26 noiembrie 2020 19:39

@Atentie MARE. Ai perfecta dreptate !

26 noiembrie 2020 15:09

ion Rusiinee, prezidentule, kakatul cu mastile falsificate, il arunci in ochii cetatenilor romani, asa cum te kaci pe matale de fiecare data, cand, un negustor-importator PNL hotz, comite fraude pe sanatatea romanilor. Trebuie sa dezvalui urgent firmele importatoare de masti falsificate si unde le-au bagat la vanzare. Johanis&PNL&USR numai la falsuri sunt maestri, diplome, posturi bugetare, orice.

26 noiembrie 2020 13:41

Atentie MARE!!! Pandemia, PSD-ul, Gigi Becali ,Ion Cristoiu, Antena3 , Ghitza-TV, Spitalul 9 si toata p.ulimea au scapat de sub control !!!

26 noiembrie 2020 11:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.