InfoCons a revenit joi cu o nouă alertă privind 8 tipuri de măști de protecție care nu corespund normelor. Totalul măștilor neconforme a ajuns la 131 tipuri.

Numărul alertei: INFO/00140/20
Categorie: Echipamente de protecție
Produs: Mască de filtru de particule
Marcă: Necunoscut
Denumire: Disposable Protective Mask
Tipul/numărul modelului: Necunoscut
cod de bare: 6985452157509
Numărul lotului: Necunoscut
Contrafăcut: NU
Tip de risc: Riscuri pentru sănătate/altele
Produsul poartă marcajul CE, dar nu este certificat ca echipament de protecție de către un organism competent.

Integral pe CotidianulComentarii

Florin Biro 1.Pe tot globul o sa gasiti masti de tot felul cu stampita CE si fara stampila ,stampila CE nu reprezinta o calitate mai superioara fata de un produs fara stampila CE. 2.Disciplina si igiena e factorul hotarator in combaterea pandemiei,distanta sociala,spalatul pe maini,si desinfetarea . 3.Nici o rugaciune la biserica nu te ajuta,nu ca nu as fii credincios,dar in acest moment tot ce spun reprezentantii BOR este doar gunoi si mizerie.Intrebati BOR-ul cate persoane infectate au fost ajutate de biserica si cate au fost salvate?

27 noiembrie 2020 9:11

v Jalnic popor am ajuns. Daca nici cu aceste dovezi de hotie, populatia il mai voteaza pe Ghiolbanis si shleahta lui, nu avem ce face decit sa ne descurcam fiecare ca pe vremea lui Ceasca. Sint putini oameni care comenteaza contra, inseamna ca sintem de acord cu astfel de comportament

26 noiembrie 2020 16:31

PROBO "Totalul mastilor neconforme a ajuns la 131 de tipuri". Nu credeti ca ar fi mai bine sa ne indicati scris si vizual care sunt mastile "conforme" si de unde le putem procura ?Pana atunci organele abilitate a amenda pe cei care nu poarta masca banuiesc ca nu mai au obiectul muncii. Mai mult,cu astfel de anunturi, reale sau nu,fara a se lua masuri rapide si drastice in stoparea acestei anomalii si cei care au respectat indicatiile organelor sanitare se vor simti caraghiosi si penibili fata de cei care nu au bagat in seama masurile sanitare.Ca sa termin intr-o nota vesela, pe 6 decembrie cei care se vor duce la vot nu vor mai putea fi obligati sa poarte masca deoarece nu se va sti daca masca este dintre cele 131 de tipuri neconforme .

26 noiembrie 2020 15:02

ion Rusiinee, prezidentule, kakatul cu mastile falsificate, il arunci in ochii cetatenilor romani, asa cum te kaci pe matale de fiecare data, cand, un negustor-importator PNL hotz, comite fraude pe sanatatea romanilor. Trebuie sa dezvalui urgent firmele importatoare de masti falsificate si unde le-au bagat la vanzare. Johanis&PNL&USR numai la falsuri sunt maestri, diplome, posturi bugetare, orice.

26 noiembrie 2020 12:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.