Organizatorii Festivalului Untold își doresc ca evenimentul să se desfășoare la Cluj -Napoca fără restricții în vara anului viitor, după ce ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei.

„Anul 2021 vine cu încredere şi optimism de la organizatorii festivalului Untold, care au început pregătirile pentru ediţia cu numărul şase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold. În 2021, al şaselea capitol din povestea Untold se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Ediţia de anul viitor vine cu o nouă poveste magică Untold care se va desfăşura, timp de patru zile şi patru nopţi, alături de cei mai mari artişti din întreaga lume, dar şi alături de cel mai minunat public pe care un festival şi-l poate dori.”, au anunțat organizatorii evenimentului muzical.

Festivalul Untold 2021 va beneficia de ajutor financiar guvernamental pe baza unei scheme de ajutor menită a reporni motoarele oprite ale industriei culturale în care evenimentele s-au mutat în online ori au fost anulate în anul pandemic 2020.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.