Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a lansat joi în dezbatere publică Proiectul de Ordin privind stabilirea condițiilor pe care trebuie să le îndeplinească firmele care comercializează măști pe piața națională.

”Acest proiect a fost realizat ca urmare a rezultatelor parțiale centralizate în urma verificărilor efectuate de comisarii ANPC pe piața de măști din România, care atestă faptul că mai mult de jumătate din aceste produse prezintă diverse neconformități, cantitate ajungând la aproximativ 20 de milioane de bucăți, care au și fost retrase de pe piață”, spun reprezentanții Autorității.

ANPC derulează încă de la începutul stării de urgență, o campanie națională de control având ca tematică piața de măști, iar aceste verificări vor continua până la sfarșitul stării de alertă, cunoscută fiind importanța acestor produse pentru toți consumatorii români, aflați în plină perioadă marcată de pandemia de Covid-19.

Integral pe HotnewsComentarii

Hai la dezbatere Alo, din luna martie si pana acum a trecut ceva timp, asa ca proiectul privind reglementarea etc...etc...e un fel de fasss! Se cer masuri practice si urgente pentru protectia cumparatorilor care au ajuns bataia de joc a comerciantilor sub privirea indiferenta a autoritatilor.Pana se aproba si pune in aplicare "proiectul" ma tem ca pandemia nu va astepta.PS: Stiu, noi cumparatorii trebuie sa ne informam (???)

26 noiembrie 2020 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.