Marcel Ciolacu a declarat că „adevăratul virus în România se numeşte neglijenţă, incompetenţă, pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul”. Liderul PSD a adăugat că Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„România a avut un mare ghinion, ghinionul celui mai incompetent Guvern în perioada celei mai mari crize sanitare care a lovit România, în ultimii 30 de ani. Adevăratul virus în România se numeşte neglijenţă, incompetenţă, pe scurt PNL. Iar singurul vaccin anti-Orban este votul. Trebuie să îl oprim pe Orban să închidă şcoli, biserici, să îl oprim pe Cîţu să facă noi şi noi împrumuturi, să o oprim pe Anisie să ne distrugă copiii. Pe 6 decembrie trebuie să ne luăm viaţa înapoi. Pe 6 decembrie trebuie să ne salvăm”, a declarat Marcel Ciolacu, joi într-o conferinţă de presă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Marcel Ciolacu, același aurolac și om al astrăzii cu moaca lui de Cur nebărbierit, se screme să spună la tot boborul cine e adevăratul virus, cică căcare nu e Covid 19 e PNL. Bine, bine, păi nu PSD s-a opus în grajdul parlamentului la primele măsuri de protecție a națiunii inițiate de către PNL și guvern? Atunci, care e virusul ăla incompentent și neglijent, nu e cumva PSD? Cică cel mai incompetent din ultimele 3 decenii. Bine, bine, dar nu PSD a înglodat România în alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernărelile lor? Datorie națională externă care acum e circa 117 miliarde euro. Cică, ăștia trebuie opriți, să nu mai închidă școli, să nu mai închidă biserici, să nu mai distrugă plozii țării. Cică, căcare PSD trebuie să-și ia viața înapoi, să se salveze. Păi nu PSD s-a tot salvat de la pușcărie prin toate acțiunile de schilodire a justiției de până acum? Aha! PSD vrea să se salveze de pușcărie? Iar salvamarul PSD e votul? Cică PSD a primul partid care căcare a venit cu un program de combatere a molimei virusului? Căcare program? Ăla care s-a opus măsurilor de protecție a populației luate de către guvernoiul PNL? Ce mă distrează ăștia de la PSD, fie că e Curul nebărbierit Ciolacu, fie că a gureșul ăla de Grindeanu, ăla care a fost premier până i s-a uscat cerneala pe numirea lui oficială. Pun pariu că votul o să fie cu totul altceva decât visează ipocrit Ciolacu și Grindeanu, iar imediat după vot, o să urmeze demisiile în bloc ale actualei conduceri a PSD, nicidecum prima zi de guvernare a lui Ciolacu. Să-mi fie gura aurită! Să-mi numărați ouăle! Muie PSD!

27 noiembrie 2020 4:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.