Marius Cosoi, tatăl Laurei, a murit joi, internat în spital cu coronavirus. "Cel mai mare regret este ca nu am avut timp sa-mi iau rămas bun, sa îl strâng în brate în timp ce se stinge de bătrânețe, nu pe un pat de spital fără nimeni drag fizic prezent lângă el, răpus de un virus mârșav.", a scris pe Facebook fratele vedetei, Andrei Cosoi.

"Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor..." a fost mesajul postat joi seara, de Laura Cosoi, pe o retea de socializare. Mesajul era însoțit de o fotografie din copilărie, în care vedeta se afla în brațele tatălui ei.

Fratele Laurei, Andrei, a fost șocat la aflarea veștii.

„Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă.
Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A.
Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90. Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național.

Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.
Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

Marius Cosoi abia împlinise 70 de ani, în luna Septembrie. Fiica sa i-a transmis atunci un mesaj emoționant


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.