Locuitorii unui sat austriac vor intra în noul an cu un nou nume al localității – Fugging – din cauză că nu mai suportau glumele la adresa lor și a semnelor de intrare și ieșire din localitate, mai ales pe rețele sociale, potrivit Guardian.

Într-un final, ei au decis să schimbe actualul nume, Fucking, deși experții spun că acesta datează din secolul XI.

Stenograma ședinței de consiliu local ce a fost publicată joi arată că sătucul cu circa 100 de locuitori, aflat la 350 kilometri de capitala Viena, se va numi Fuggind începând cu 1 ianuarie 2021.

Motivul? Tot mai mulți turiști vorbitori de engleză veneau în localitate și se fotografiau lângă indicatoarele de intrare în localitate, uneori în poziții indecente, postând imaginile pe rețele sociale.

Integral pe HotnewsComentarii

Germanicus Păi nu era mai bine dacă localnicii, creau o regulă locală cu putere de lege pentru ca să se interzică fotografierea persoanelor lângă indicatorul localității? Lege locală care să dea și niște amenzi sănătoase amatorilor care ignorau regula socială respectivă cu putere de lege locală? Ce are numele respectiv austriac germănesc, cu futerea din limba engleză? Fucking idiots!

27 noiembrie 2020 21:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.