Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, la B1 TV, că PSD ar trebui să stea departe de putere cel puţin 10 ani. ”PSD astăzi nu are cu cine să facă majoritate, după părerea mea”, a subliniat acesta.

După ultimii 7 ani de guvernare, PSD este normal să fie în izolare politică pentru că trebuie să treacă cât mai departe de putere. La relele pe care le-a făcut României în aceşti 7 ani de zile, PSD trebuie să stea departe de putere o lungă perioadă de timp”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a adăugat că PNL a decis în Biroul Politic Naţional să nu facă vreo înţelegere post-electorală cu PSD, partid care ”trebuie să stea departe de putere 10 ani de zile”.

”Decizia de a nu face nicio înţelegere post-electorală cu PSD este decizia PNL pe care am luat-o clar, limpede, în Biroul Politic Naţional, o decizie unanimă. După părerea mea, PSD trebuie să stea departe de putere 10 ani de zile, dacă nu şi mai mult.

Integral pe NewsweekComentarii

noi Orbane, deci, voi PNL&USR&PMP aveti nevoie de 10 ani pt devastarea completa a Bugetului Tari i- fara sa va dea cineva in gat, apoi, la revedere, dispareti cu banii in SUA, Anglia (Popoviciu), la drak' in praznic. Democratia cere partide in opozitie, bai Orbane ciolane, altminteri devine Romania = Coreea de Nord.

28 noiembrie 2020 9:51

UnZen Măi Boule, măi Pulăre, tu ești acum pe cai mari, sau călare pe măgari mari, problema e cu totul alta. PSD a făcut enorm de mult rău României nu numai în ultimii 7 ani de zile, PSD a ruinat și batjocurit România din 1990 până azi înglodând țara-n alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro din totalul datoriei naționale externe a țării care e acum cele circa 117 miliarde euro. Tu, Boule și Imbecilule, te scremi să te caci pe gură niște declarații găunoase aiurea fără să precizezi cu cifre exacte din statistici oficiale despre TOT răul făcut României de către PSD, motiv pentru care te fut în gură pentru că ești un idiot. Ce e așa de mare filozofie să spui națiunii și țării clar cu cifre oficiale ce și cu cât a ruinat PSD țara? Te mai fut în gură odată! Muie, idiotule!

27 noiembrie 2020 20:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.