Dan Barna și Dacian Cioloș intră la rupere în negocierile de care liderii Partidului Național Liberal sperau să scape până în ultima clipă. Calculele inițiale ale liberalilor fiind cât se poate de clare și pragmatice deopotrivă, singura variantă de lucru fiind cea a formării unui nou guvern alături de Partidul Mișcarea Populară. La care s-ar fi putut adăuga și Uniunea Democrată Maghiară din România, dar doar dacă scorul electoral nu ar fi fost unul în grafic la alegerile din 6 decembrie.

Astfel că s-ar fi făcut nu doar voia PNL-ului și a președintelui Klaus Iohannis, dar și a Bruxelles-ului. Acolo unde atotputernicul PPE își dorea la rândul său un guvern format exclusiv din membri ai ”familiei populare”. Numai că pensionarul Traian Băsescu s-a trezit să declanșeze operațiunea ”fata lui tata” și planurile liberalilor deja s-au cam spulberat…

Întrucât, cu ”motoare” electorale precum molcomul Eugen Tomac și mai ales EBA, formațiunea lui Traian Băsescu nu mai reușește să depășească pragul electoral! Cel puțin în sondajele care au dat peste cap toate calculele de la Palatul Victoria, cu doar câteva zile înainte de alegeri. Astfel că, în disperare de cauză, Iohannis s-a văzut nevoit să pună piciorul în prag și să le ceară liderilor liberali să plătească ”prețul” cerut de USR – PLUS, dacă PMP-ul nu intră în Parlament!

Integral pe NaţionalComentarii

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat Cătălin Tache ăsta de la fițuica aia tipărită pe hârtie igienică se mai lovește odată cu tesla-n testicoaie. Pensionarul Băsescu, cică căcare a declanșat căcarea operațiunii ploada lui tata, proptind-o pe EBA prima pă listele pemepulii la Constanța, unde ploada lui tac-so împărțea pliante electorale la tractoare fără pilot. Mare căcare mare operațiunea asta. EBA vrea să facă treabă mare la Constanța, adică un program pentru muierile cu plozi divorțate, ce să mai vorbim? Era mare nevoie mare de programul lui EBA acolo pe Litoral ca de oxigen, că altfel se dărâma Constanța, etc. Muie! Muie PMP!

27 noiembrie 2020 20:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.