Tragedie la Bistrița! O pacientă în vârstă de 55 de ani, infectată cu Covid-19, s-a sinucis într-o baie de la etajul patru al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), acolo unde se află internaţi bolnavii infectaţi cu noul coronavirus, potrivit comunicatului de presă remis, astăzi, de unitatea medicală.
"Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică", se arată în comunicatul citat.

Din primele informații, se pare că pacienta a fost găsită de către infirmiere, în jurul orei 4:00, în stare de inconştienţă. În ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita, femeia nu a mai putut fi salvată.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.