Trei pensiuni din localitatea Moieciu de Sus, judeţul Braşov, au fost cuprinse de flăcări, sâmbătă seară, iar intervenția pompierilor în cazul acestui incendiu se dovedește a fi foarte dificilă. Persoanele care se aflau cazate în pensiunile respective s-au autoevacuat. Una dintre ele a suferit un atac de panică și a primit îngrijirea medicală necesară, a declarat la Digi24 Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

Intervenția pompierilor este mult îngreunată de faptul că în zonă nu sunt hidranți, iar în apropiere nu există nici alte surse de alimentare cu apă. Pompierii încearcă să oprească incendiul, izbucnit sâmbătă după-amiază, pentru a nu se propaga și la alte pensiuni. Trei clădiri au ars deja până la temelie, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 mp. Focul a izbucnit inițial la un imobil care avea parter și mansardă, apoi s-a extins la acoperișul altor două case învecinate.

Integral pe Digi24Comentarii

nea corectu Asigurarea nenicule.Asigurarea e ultima sansa a multora acum in pandemie cand banii nu mai curg si trebuie papica,si mai ales asigurarea nivelului de trai cu care s-au obisnuit unii ,carora le place munca ,precum magarului fuga.la multi le e rusine de saracie.pai vine un val de foame dinspre america incoace precum criza anterioara in care nu credea nimeni .Dar a venit si nea lovit de zici ca nici acum nu sa terminat.Maaare grija fiindca goliciunea inconjoara insa foameaaa...da dea dreptul.

29 noiembrie 2020 9:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.