Suntem oricând pregătiţi de atac. Pe stradă, la muncă, la ghişeu, în campanii. Dezbinarea a ajuns în societatea noastră la cote maxime. Mă întreb dacă se poate şi mai rău. Ducem lupte zilnic, deşi suntem pe timp de pace. Oare de ce vedem mai des răul în cei de lângă noi?!

Pentru că am fost amăgiţi, înşelaţi, păcăliţi, de politicieni, afacerişti, angajatori, colegi, etc. Pentru că am obosit. Poate pentru că dacă am fi uniţi în fapt am fi mai greu de condus. Dacă am fi mai educaţi, am fi mai greu de prostit. Dacă ne-am cunoaşte drepturile, am fi mult mai greu de dus cu zăhărelul.

Săptămâna aceasta am găsit încă un capitol unde România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană: la educaţia continuă a adulţilor între 25 şi 64 de ani, unde NU am înregistrat NICIUN progres în ultimii 10 ani, conform Raportului privind starea învăţământului preuniversitar din România 2017-2018. Valoarea indicatorului pentru România este de 1,2%, faţă de media UE28 de 10,8%, departe de ţinta proiectată la o pondere de 15% pentru 2020.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.