Destinatarii finali ai programului sunt pensionarii, aflați in evidenta Casei Naționale de Pensii Publice, cu venituri modeste care au împlinit vârsta de 75 de ani precum și persoanele/familiile fără adăpost și cele evacuate. Perioada de desfășurare a programului: septembrie 2020 – iunie 2021. Sumele alocate vor putea fi utilizate în termen de 12 luni de la data alocării pe card. Cardurile pot fi utilizate exclusiv în unitățile de alimentație partenere, care prepară/ servesc/ livrează hrană gătită din ingrediente alimentare, preparate prin prelucrarea termică a acestora.
Tichetele sociale pentru mese calde, pe suport, electronic sunt bonuri de valoare dedicate exclusiv achiziției de hrană gătită din ingrediente alimentare, preparate prin prelucrarea termică a acestora, denumite generic “mese calde”. Tichetele sociale pentru mese calde sunt prezentate – si vor putea fi utilizate – sub forma de carduri preplătite care încorporează cea mai nouă tehnologie, securitate sporită și rapiditate.
Integral pe Capital
Comentarii
Adaugă comentariu
Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:
- Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
- Accesezi link-ul din mesajul primit.
- Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.
Te-ar mai putea interesa și...
La Repubblica: Virusul este „transmis prin alimente congelate”? China face presiuni asupra OMS pentru a-și impune teza
27 ianuarie 2021 8:22Ce vor părinții să se elimine de la Evaluarea Națională la limba română: de la textul dramatic la pronumele posesiv
26 ianuarie 2021 16:35Comuna cu toate străzile asfaltate cu ajutorul fondurilor europene / Primarul a câștigat al treilea mandat cu peste 90% din voturi
26 ianuarie 2021 15:57Ce este parosmia, cel mai nou semn al infecției COVID. Medic: ”Este un simptom foarte ciudat!”
26 ianuarie 2021 14:27Cod galben de ninsori însemnate cantitativ, pe alocuri cu vânt puternic, în opt judeţe din ţară şi în Capitală
26 ianuarie 2021 14:02Editorial
La 30% capacitate de funcționare, restaurantele nu sunt rentabile și se vor închide natural
Dacă restaurantele sau teatrele merg la 30% din capacitate, e posibil să se reînchidă sau să nu se deschidă deloc. De ce? Ce rentabilitate economică pot ele să aibă? O parte din cheltuieli sunt fixe și nu se acoperă dintr-o...