„Marea Resetare”, o teorie a conspiraţiei care a prins contur după Forumul Economic de la Davos, a devenit asociată sloganului lui Joe Biden „reconstruieşte mai bine” şi se referă la un complot al elitelor globale de a distruge capitalismul şi înrobi omenirea. Instrumentul ei e pandemia de COVID-19, doar un pretext pentru o schimbare radicală a societăţii.

Marea Resetare este o iniţiativă a Forumului Economic Mondial scrisă de fondatorul lui, şi are trei componente: o piaţă mai corectă şi mai echitabilă, corespunzător unei economii a stakeholderilor, adică toate părţile implicate, la toate nivelurile sociale; investiţii conduse de obiective comune precum „egalitatea şi sustenabilitatea”, corespunzător unui nou sistem, mai rezilient - de exemplu infrastructură verde şi industrii cu scoruri îmbunătăţite privind impactul lor social şi asupra mediului; pe bazele inovaţiilor tehnologice ale celei de-a patra revoluţii Industriale să fie susţinut binele comun prin abordarea problemelor sociale şi ale sănătăţii publice.

Criza asociată COVID-19 nu trebuie să aibă ca moştenire doar „o tragedie”, ci „din contră, pandemia reprezintă o rară, dar restrânsă fereastră de oportunitate pentru a reflecta, reimagina şi reseta lumea noastră, astfel încât să creăm un viitor mai echitabil, mai prosper şi mai echitabil”, se arată pe site-ul Forumului Economic Mondial.

Integral pe AdevărulComentarii

Spiridon Ocultescu Ăștia de la Adevărul în persoana individei care cufurește articolul ăsta globalist galactic universal, nu fac decât că preiau prin plagiat diferite păreri ale unor oameni din presă sau media, care la rândul lor speculează aiurea pe marginea ocultismului globalist abstract. Mă mir cum părerologii ăștia nu mai zic nimic despre George Soros, care sărmanul e mai mult mort decât viu. Acum Bill Gates ăla a ajuns tartorul conspirațiilor galactice extra-exo-planetare ale Ocultei Mondiale Rozalii Galactice inexistente. Un articol unde fantasmele se împletesc cu ipotetice păreri și imaginații imaginare ale unor oameni bolnavi la minte. Păi să nu-mi bag eu toată Euro-Pula în nemintea respectivilor? Atenție! Corupția ucide, în chiloți la metrou! Sugeți Euro-Pula! Cu respect, Paulus

29 noiembrie 2020 20:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.