Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, este gata să îngroape securea războiului de dragul accederii la guvernare și le cere celor din Pro România să-și amintească perioada în care lucrau împreună.

„Ne-am dori să purtăm discuţii în special cu partidele care au fost mai apropiate de doctrina noastră, de familia noastră politică, de programele noastre şi cu care am mai avut colaborări, chiar dacă, să spunem, în ultima perioadă acestea nu au mai fost atât de intense.

Dar ne putem reaminti să şi colaborăm în interesul cetăţenilor şi să lăsăm anumite tensiuni personale, anumite momente neplăcute, să ştergem cu buretele ce a fost rău şi să ne amintim lucrurile bune pe care le-am făcut împreună.

Practic, un om politic, dacă nu renunţă la orgoliul său, nu renunţă la supărările sale, pentru cetăţeni, înseamnă că nu este un om politic care să gândească cu adevărat la binele comun, la binele ţării, dacă rămâne încremenit în supărarea sa.”, a spus Gabriela Firea, referindu-se a o eventuală colaborare cu Pro România.

Integral pe România LiberăComentarii

bambirica baaa Distrugatorilor si vanzatorilor de tara.Talharilor care nu va mai saturati L-ati omorat pe Ceausescu sa puteti sa va jucati voi caii pe gatul poporului Roman?Nu credeti ca va ajunge?Gata tata lasati politica si muriti.Va raman odraslele ca valul 4-5 al nomenclaturii comunistoide Dar nu pentru multa vreme.Catzzz si in neantul istoriei cu voi .

1 decembrie 2020 14:54

Gheo Ceeace este de retinut e faptul ca nici PNL nici PSD nu exclud UDMR-ul de la o alianta privind guvernarea. Si ciardasul continua !

29 noiembrie 2020 19:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.