Renumărarea voturilor la scrutinul prezidenţial din SUA în cele mai mari două comitate din Wisconsin s-a încheiat duminică, confirmând că preşedintele ales Joe Biden l-a învins pe preşedintele în exerciţiu Donald Trump în acest stat-cheie cu peste de 20.000 de voturi, relatează Agerpres.

Renumărarea voturilor s-a încheiat duminică în comitatul Dane, la câteva zile după cea din Milwaukee.

Fiecare renumărare a voturilor a produs puţine schimbări în defalcarea finală a celor peste 800.000 de voturi exprimate în acest stat.

Integral pe HotnewsComentarii

Vladimir Puțin Măi muistule Paulus, suge tu toată Euro-Pula, pentru că ecce favorita ta, idiotule! Mă cac în pizda mă-tii, cretinule! Du-te-n morții mă-tii de imbecil retardat. Muie PSD!

2 decembrie 2020 0:40

Vladimir Puțin Sunt eu, EURO-mumia lu' Soros, si va dau la "fonduri" sa "absorbiti", de va iese pe nas - problema e ca daca pun ăia laba me mine, ma mumific de tot & ireversibil si va las sa sugeti EURO-poolla lu' Merkel si lu' Xi Lim PIg Nang Jing la rece. Cu respect, GS

30 noiembrie 2020 22:41

Vladimir Puțin (fă) Angelo (Merkel, n.m.) ce fukcem fă, ne tragem gazoductu' STREAM-2, sau nu?!

30 noiembrie 2020 22:31

Vladimir Puțin Nu înteleg dece EURO-jidovu' Zuckallenberg si-a dat jos gluga de pe Fesse de Bookci si umbla acuma cu cravata la beregata si nu stiu daca mai e cazu' sa i-o sugem si lui, sau nu!?

30 noiembrie 2020 22:29

Vladimir Puțin Ole, olee, oleee, oleeee, Donald Trump NU mai e! Cum nu mai e? Mai e, dar pentru foarte puțină vreme, pentru că națiunea americană unde Covid 19 e ditamai și e iadul pe pământ, a votat masiv și i-a spus Marelui Blond arian cu peruca aia pleoștită ca o balegă peste capul lui mare și pătrat, citez, Mister president, You are fired! Take your stupid clan with you and get the fuck you of here, you fucking idiot, you fucking clown! You are fired, asshole! Ole, olee, oleee, oleeee, Donald Trump NU mai e! Cu respect, Puțin Vladimir

30 noiembrie 2020 2:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.